Brood en banketbakkerij Hulleman is aangesloten bij het Patisserie College. In dit gilde zijn tweehonderd zelfstandige banketbakkers verenigd. Verspreid over het hele land waarborgen deze betere banketbakkers, stuk voor stuk, topkwaliteit in banket.
Deze meesterbanketbakkers werken uitsluitend met de beste grondstoffen van moeder aarde.
Met dagverse producten. Zo worden met de natuurlijkste ingrediënten – bloem, suiker, boter, eieren, room, noten en vruchten – de heerlijkste kunstwerkjes voor u gebakken. Reken maar dat u het verschil terdege proeft. Want compromissen doen aan de kwaliteit is er bij het Patisserie College niet bij.
Regelmatig worden alle Patisserie College banketbakkers beoordeeld op hun product- en organisatiekwaliteit. Een waarborg voor u als genieter van al dit heerlijks.
Gezamenlijk steken de banketbakkers veel tijd in het ontwikkelen van nieuwe en vooral tongstrelende producten die bewijzen dat u met het Gilde van de Betere Banketbakkers niet alleen kwaliteit in huis hebt gehaald, maar vooral beroepstrots en liefde voor alles wat zoet en hartig is.
Kijk ook eens op de website van het Patisserie College: www.banket.nl