Leveringsvoorwaarden

Algemene Voorwaarden

Toepasselijkheid
De algemene verkoopvoorwaarden zijn van toepassing op alle aanbiedingen door, bestellingen bij, leveringen door en betalingen aan Brood- en Banketbakkerij Hulleman.
Door het accepteren van een aanbieding of het plaatsen van een bestelling geeft de klant van Brood- en Banketbakkerij Hulleman te kennen deze voorwaarden te aanvaarden.

Klantgegevens
Indien de klant aan Brood- en Banketbakkerij Hulleman opgave doet van een adres is Brood- en Banketbakkerij Hulleman gerechtigd alle bestellingen aan dat adres te verzenden.
De klant dient bij wijziging van persoonlijke gegevens deze aan te passen bij het “persoonlijk account” in de webshop.

Bezorgen
Brood- en Banketbakkerij Hulleman bezorgt in delen van de regio Amstelland/Haarlemmermeer. Indien het afleveradres buiten het bezorggebied valt, dan geeft de webshop dit aan bij het invoeren van de bestelling.
Bij een bezorgbestelling zullen er kosten in rekening worden gebracht.
De hoogte van dit bedrag is afhankelijk van de postcode van het afleveradres.
Bij besteding boven €40,00 inclusief BTW komen de bezorgkosten te vervallen.

Bezorgtijd
De gewenste bezorgtijden welke kunnen worden aangegeven in de webshop, zijn indicatief en kunnen dus afwijken van de werkelijke levertijd.
De klant dient ervoor te zorgen dat op het gewenste afleveradres iemand aanwezig is, om de bestelling in ontvangst te nemen.
Overschrijding van enige leveringstermijn geeft de klant geen recht op schadevergoeding of het annuleren van de bestelling.

Aanbiedingen en prijzen
Aanbiedingen door en prijzen van Brood- en Banketbakkerij Hulleman zijn vrijblijvend. Brood- en Banketbakkerij Hulleman is niet aansprakelijkheid voor zet- of drukfouten.

Overdracht van risico en eigendom
Het risico van het geleverde gaat van Brood- en Banketbakkerij Hulleman over naar de klant, zodra de aflevering heeft plaatsgevonden. De eigendom gaat evenwel pas over indien de klant zijn betalingsverplichtingen heeft voldaan.

Hulleman brood en banket

Uiterste besteltijd
Bestellingen voor morgen kunnen vandaag uiterlijk tot 23:00 uur geplaatst worden.

Veilig betalen
iDeal